Özcan Açıklaması 'Sporcularımız Gururumuz'

VM Medical Park Samsun Hastanesi, Engelliler Haftası’nda Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü’nü ağırladı.

Samsun’u yurt dışında temsil edecek olan Medical Park Samsun Engelli Gücü sporcuları ile bir araya gelen VM Medical Park Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan sporculara, “Üstün başarı gösterip Yurtdışı Olimpiyatları’na gitmeye hak kazanan sporcularımız gururumuzdur. Her zaman destek olmaya devam edeceğiz. Desteklerimiz karşısında alınan büyük başarılar bizim için en büyük mutluluktur. Kulübümüzü tebrik ediyor, gençlerimize başarılarının devamını diliyorum” dedi.



Medical Park Samsun Engelli Gücü’nü en iyi şekilde temsil edeceğiz”

Medical Park Samsun Engelli Gücü sporcuları da başarı sözü verdi. Furkan Arslan, “2001 yılında kendi iş yerimizde iş kazası sonucu sol kolumu kaybettim. Bir süre tedavi gördükten sonra tekrar futbol oynamak istedim fakat kulüpler benim artık oynayamayacağımı söylediler. Tam bu noktada bedensel engellilerin futbol takımı Ampute Futbol Milli Takımı ile tanıştım. Hayata tekrar sımsıkı sarıldım. Bütün uğraşlarım sonucunda Ampute Futbol Milli Takımı’na kadar yükseldim. İdeallerime ve hedeflerime adım adım ilerliyorum. Aynı zamanda milli sporcu olmanın verdiği avantaj ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi dördüncü sınıf öğrencisiyim. Buradan tüm engelli arkadaşlarıma şunları söylemek isterim: Ne olursa olsun asla vazgeçmesinler, azimli, hırslı ve hayata umutla baksınlar” diye konuştu.

Murat Koltuk, “2001 yılında Samsun’da trafik kazası sonucu ayağımı kaybettim. Sporla tanışmak hayatımı ve yaşamımı değiştirdi, uzun yıllardır futbol oynuyorum. Medical Park Samsun Engelli Gücü’nde ek branş olarak olimpiyatlara hazırlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Emre Mor gibi olmayı çok istiyorum”

Harun Yüksel, “Doğuştan dünyaya engelli geldim ve bu durum beni eve kapanıp sosyal çevremden uzaklaşmama sebep oldu. Sürekli düşünüyordum engelliler için de futbol kulüpleri var mıdır? Engellilerin de futbol ile uğraşması hem sosyal hayat için hem de sağlık açısından iyi olduğunu düşünüyorum. Ben futbolu çok seviyorum, A Milli Takım’ın genç yıldızı Emre Mor gibi olmayı çok istiyorum. Futbolu çok sevdiğimden dolayı bir gün evde internetten araştırma yaparken Ampute Futbol Takımı’nı buldum. Medical Park Samsun Engelli Gücü’ne futbolcu olarak başladım. İlk sezonumda tam 6 gol attım ve şu an U18 Genç Erkek Milli Takım’da oynuyorum. Medical Park Samsun Engelli Gücü’nü en iyi şekilde temsil edeceğiz” şeklinde konuştu.

Medical Park Samsun Engelli Gücü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Elmalı, “Yıllardır ana sponsorumuz olan VM Medical Park Samsun Hastanesi desteklerini hiçbir zaman spora gönül veren kulübümüzden esirgemedi. Her zaman yanımızda oldular. Bu başarı ve mutluluk hepimizin. VM Medical Park ailesine ve yöneticilerine teşekkür ederim” açıklamasını yaptı.

Kaynak: İHA