Nesine.Com Eskişehir Basket, Final-Four'da İlk Mücadelesine Çıkıyor

Play-Off mücadelelerinin ardından adını Final Four’a yazdıran Nesine.Com Eskişehir Basket, Süper Lig yolunda ilk karşılaşmasına çıkıyor.

Sezon başında Süper Lig hedefiyle yola çıkan Nesine.com Eskişehir Basket, bugün tarihinin en önemli maçlarından birine çıkıyor. Play-Off Çeyrek Finali’nde İstanbul Beylikdüzünü seride 3-0 devirerek Final-Four’a kalan Eskişehir temsilcisi, Spor Toto Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek adına ilk karşılaşmasında yarın İstanbul temsilcisi Acıbadem Üniversitesi’ni ağırlayacak. 13 Mayıs Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak.

Lig mücadelelerini Nesine.Com Eskişehir Basket kazandı

TBL 1 Lig’de sezonu 62 puanla 2’nci sırada bitiren Nesine.com Eskişehir Basket, Play-Off eşleşmesinde İstanbulspor Beylikdüzü’nü 99-67, 74-68 ve 80-83 yenerek 3-0’lık skorla Final-Four biletini alan ilk takım oldu. Acıbadem Üniversitesi ise normal sezonu 56 puanla 6. sırada tamamlayarak Play-Off’a kaldı ve adını Final-Four’a yazdırdı. Potanın Şimşekleri, Final-Four’un ilk maçında karşılaşacağı Acıbadem Üniversitesi ile ligde oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrıldı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Acıbadem’i İstanbul’da 65-67’lik skorla mağlup eden Dev Adamlar, ikinci karşılaşmada da salondan 108- 106’lık galibiyetle ayrılmıştı. Kırmızı Siyahlılar, Final-Four’un ilk karşılaşmasında salondan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Müthiş taraftar önemli mücadelede takımını yalnız bırakmayacak

Potanın Şimşekleri’nin Acıbadem Üniversitesi ile Cumartesi günü oynayacağı Final-Four ilk maçını tüm öğrenciler ücretsiz izleyebilirken diğer taraftarlar için ise bilet 5 TL olarak belirlendi. Taraftarların biletlerini Anadolu Üniversitesi 2 Eylül Spor Salonu bilet gişesinden temin edebileceği ve maça gidecek olan tüm taraftarlara T-Shirt ve bayrak hediye edileceği belirtildi. Öte yandan maç günü saat 16.00’da Espark AVM önünden salona ücretsiz servis kaldırılacak.

Kaynak: İHA