'KYK Masa Tenisi Turnuvası'

Turnuvanın Türkiye Finali, Dikkaldırım Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından 22.'si düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Türkiye Finali, Bursa'da yapıldı.

KYK Bursa İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Dikkaldırım Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, kızlarda Samsun, Uşak, Kars, Sivas, Eskişehir ve Konya, erkeklerde Kayseri, Gaziantep, Kocaeli, Çorum, Konya, Artvin, Aydın ve Iğdır'dan ekipler katıldı.

Çekişmeli geçen ve 2 gün süren maçların sonunda, şampiyonluğu kızlarda Samsun ekibi kazanırken ikinciliği Kars, üçüncülüğü de Konya ekibi elde etti.

Erkeklerde ise sırasıyla Çorum, Kocaeli ve Artvin dereceye girdi.

KYK Genel Müdür Yardımcısı Recep Ali Er, ödül töreninde yaptığı konuşmada, centilmence mücadelelerin yapıldığı turnuvaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti.

Turnuvaya katılan tüm örencilere Bursa'yı simgeleyen çeşitli hediyeler verilirken, dereceye giren öğrencilere de kupa ve madalyaları verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ile KYK Bursa İl Müdürü Hüseyin Uysal'ın da katıldığı törenin ardından öğrenciler, Uludağ'da piknik yaptı.

Kaynak: AA