Kupasını Annesine Hediye Etti

Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu Gaziantep İl Temsilciğinin iş birliğinde 4. Geleneksel Badminton Gençlik Kupası turnuvası düzenlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, 8 farklı kategoride dereceye giren 32 sporcu kupalarını kaldırdı. Geleneksel kupanın minik kızlar kategorisinde dereceye giren sporcu Eylül Devrim, kupasını annesine armağan etti.

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, sporcuları tebrik ettiğini belirterek şunları kaydetti:

'Organizasyonun sonunda 8 farklı kategoride 32 sporcu öğrencimiz dereceye girmeye hak kazandı. Şampiyonların başarısını ayrıca tebrik ediyoruz. Şehitkamil Belediyesi olarak asıl amacımız farklı vesilelerle düzenlediğimiz sportif organizasyonlarda çocuklarımıza, gençlerimize milli ve manevi değerler kazanımlarını artırmak, spor yapma ve sağlıklı beslenme bilinci kazandırmak. Bu hedef doğrultusunda her yıl binlerce öğrencimizi spor alanlarıyla buluşturuyoruz. Tenis grubu alanından olan badminton branşı ilimizde her geçen gün gelişiyor. Seyir zevki oldukça yüksek olan bu branşa olan desteğimiz sportif organizasyonlarla, spor okulu faaliyetleri ve malzeme destekleriyle devam ediyor. Organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen antrenör, öğretmen, hakem ve sporcularımıza, paydaş kurumlarımıza teşekkür ediyorum.'

Kaynak: AA