Biri Attı, Biri Tuttu

Ampute Futbol 1. Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan İzmir Büyükşehir Belediyespor'da 40 gole ulaşan Gökhan Katrancıoğlu bu başarısıyla zirvede yer aldı, Erdi Arslan ise 14 maçta kalesini gole kapattı

Ampute Futbol 1. Ligi'nde bu sezon şampiyonluğa ulaşarak Süper Lig'e yükselen İzmir Büyükşehir Belediyesispor oyuncularından Gökhan Katrancıoğlu gol kralı olurken, kaleci Erdi Arslan ise sezon boyunca 14 maçta kalesinde hiç gol görmedi.

Takım kaptanı Gökhan Katrancıoğlu, yaptığı açıklamada, gol krallığından ziyade takımının şampiyonluğa ulaşmasının önemli olduğunu kaydetti.

Geçen yıl veda ettikleri Süper Lig'e döndüklerini hatırlatan Gökhan, şöyle konuştu:

'Bu yıl takım olarak çok daha iyiydik. Kalecimiz müthişti. Ben gol kralı oldum. Bu benim için çok mutluluk verici bir olay. Ancak bu 40 golü tek başıma değil, takım arkadaşlarımın yardımıyla attım. Umarım yeni sezonda daha güzel başarılar elde edeceğiz. 91 gol atıp, sezonu hiç gol yemeden kapattık. Sanıyorum bu ampute futbolda bir ilk.'

Gökhan, ailelerin engelli çocuklarına spor yapmaları için imkan sağlamaları gerektiğini dile getirdi.

Spor sayesinde milli takıma kadar yükseldiğini hatırlatan Gökhan, 'İçimdeki futbol aşkını, üç direğin arasını havalandırdığımdaki mutluluğu hiçbir yerde yaşayamam.' dedi.

Kaleci Erdi ise hiç gol yememeyi kişisel başarısı olarak algılamadığını, takım oyunu oynadıklarını belirterek, gelecek sezon Süper Lig'de başarılı olmak istediklerini ifade etti.

Kaynak: AA