Afyon Belediye Yüntaş Yönetim Kurulundan Çoban'a Teşekkür Yemeği

Afyon Belediye Yüntaş Yönetim Kurulu, spora yaptığı desteklerden dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanetin Çoban onuruna teşekkür yemeği verdi.

Afyonkarahisar'da bir restorandaki programa, Afyon Belediye Yüntaş Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan, Yönetim Kurulu üyeleri Burhan Kınay, Şükrü Balık, Mustafa Türkmen, Yüntaş Aş. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sarlık ve eşleri katıldı.

Afyon Belediye Yüntaş Kulüp Başkanı Abdullah Aydoğan tarafından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanetin Çoban’a kulübe vermiş olduğu katkılardan dolayı bir plaket takdim edildi.

Ayrıca Kulüp Başkanı Aydoğan, katıkılarından dolayı Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Kınay’a da bir plaket verildi.

Yemek sonrasında konuşma yapan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanetin Çoban, Türkiye'deki en üst lig olan Efeler Ligi'nin aynı zamanda dünyada da en iyi ilk altı içerisinde yer alan bir lig olduğunu ifade etti.

Kulüp Başkanı Aydoğan ise, 'Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı olarak önümüzdeki sezonda her zaman ki gibi, yere sağlam basan mütevazi bütçemizle, saygın kulüp yönetimi anlayışı ve sıcak aile ortamımızla ilimizi Efeler Ligi'nde en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.' dedi.

Kaynak: AA