Konyaspor: Aykut Kocaman konusunda Aziz Yıldırım'la görüştük

Fenerbahçe ile adı sürekli anılan Atiker Konyaspor teknik direktörü Akut Kocaman'la ilgili olarak Konyaspor'un 2. Başkanı Fatih Yılmaz, açıklamalarda bulundu. Ayrıca Yılmaz, Kocaman'ın direktifleri doğrultusunda transfer çalışmaları yürüttüklerini belirtti.

Konyaspor: Aykut Kocaman konusunda Aziz Yıldırım'la görüştük
Gelecek sozun Fenerbahçe'nin yeni teknik patronu olması beklenen Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'la ilgili bugün basında çıkan "Lupa finaline çıkar, Fenerbahçe ile eşleşirse yollar ayrılacak" iddiasına Konyaspor yönetiminden yalanlayıcı bir cevap geldi.

Atiker Konyaspor'un 2. Başkanı olan Fatih Yılmaz, Aykut Kocaman ile yola devam etmeyi düşündüklerini ve önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına başladıklarını belirttti.

Fatih Yılmaz'ın açıklamalarında önce çıkanlar şu şekilde;

"SÖZLEŞMESİ DEVAM EDİYOR"


Bizim gündememizde Konyaspor'un kupada finale çıkması halinde Aykut Kocaman ile yolları ayıracağımıza dair bir durum söz konusu değil. Gündem de yapmayı düşünmedik. Aykut hocanın takımımızla olan sözleşmesi 2018'e kadar devam ediyor. Sözleşmesi devam ederkende bunları konuşmamamız doğru olmaz. Sezon sonu belki oturup görüşebiliriz.

"FENERBAHÇE'DEN BİZE GELEN BİR TEKLİF YOK"

Aykut Kocaman ilgili bize gelen resmi bir teklif yok. Eğer Fenerbahçe Kulübü, Aykut Kocaman'ı istiyorsa, sözleşmesi devam ettiği için bizimle görüşmesi gerekir ama bize gelen bir teklf henüz yok.

Basında çıkan bazı haberler olarak düşünüyoruz biz bunu. Aziz yıldırım'la da görüştük, kendisi 'böyle birşey yok' dedi.

"AYKUT HOCAYI BIRAKMAYA NİYETİMİZ YOK"

Biz bu durumu mutalaka Aykut hocayla görüşüp devam etmek istediğimizi belirticez. Aykut Kocaman'ı bırakma gibi bir düşüncemiz olmadı. Bir sistem takımıyız sonuçta ve bunu Aykut hocayla sağladık, başarıyı yakaladık. Bu sebeple bırakma gibi bir niyetimiz olamaz.

Biz gelecek sezon adına, transfer çalışmalarını Aykut Kocaman'la görüşüp yapıyoruz. Bu arada Ömer Ali'ye geen resmi bir teklif yok. Enerjimizi kupada finale çıkmak adına veriyoruz. Takım olarak, taraftarımız ve şehrimizle kupada final oynmaya kilitlendik. Finale çok yaklaştık ve elemizden gelen gayreti gösteriyoruz.