Fenerbahçe'den Lens atağı

Fenerbahçe, Sunderland'den kiraladığı Lens için 4 milyon Euro teklif etti, İngilizler 5.5 milyon Euro istiyor. İki rakam arasında fark, gitgide azalıyor.

Fenerbahçe'den Lens atağı
İngiliz ekibi Sunderland, Hollandalı yıldızın bonservisini almak isteyen Fenerbahçe Yönetimi'ni Ada'ya davet etti. Sarılacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım'ı görevlendirdiği bildirildi. Ali Yıldırım'ın hafta sonunda İngiltere'ye giderek Sunderland yetkilileriyle masaya oturacağı öğrenildi. Yıldırım'ın Sunderland'in ekonomik durumunu koz olarak kullanacağı biliniyor. Çünkü İngiltere Premier Ligi'ne veda eden Sunderland, gelecek sezon futbolcu ödemelerinde de bir hayli zorluk çekecek. Gelirleri düşecek olan Sunderland onu elden çıkarmak zorunda.

Fenerbahçe'den Lens atağı

YILDIRIM 4 MİLYON EURO'YA KADAR ÇEKECEK

İngiliz kulübü Jeremain Lens için 5.5 milyon Euro bonservis ücreti talep ediyor. Ancak Fenerbahçe, UEFA finansal fair-play kurallarını da gözeterek Lens için bu rakamı vermek istemiyor. Taraftarın gözbebeği olan Lens için bu rakam 4 milyon Euro'ya kadar çekilecek. Pazarlıklar istenilen düzeyde gelişirse Fenerbahçe, Lens'in bonservisini alacak. İngiliz ekibi 5.5 milyon Euro'da diretirse ise Fenerbahçe masadan kalkacak ama görüşmeleri sonlandırmayacak.