Galatasaray'dan istifa iddialarına jet yalanlama

Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, futbolla birebir ilgilenme kararı alıp Florya'da yeni yapılanmaya giderken camiada çok eleştirilen Mehmet Özbek de Florya'daki mesaisine son verdi.. Ancak bu iddia Galatasaray Kulübü tarafından yalanlandı.

Galatasaray'dan istifa iddialarına jet yalanlama
Galatasaray'da Başkan Dursun Özbek, futbolla birebir ilgilenme kararı alıp Florya'da yeni yapılanmaya giderken camiada çok eleştirilen Mehmet Özbek de Florya'daki mesaisine son verdi.

FutbolArena.com'da yer alan habere göre, futbol direktörü Cenk Ergün'ün direkt olarak bağlı çalıştığı Mehmet Özbek'in artık bu görevlerinden ayrıldığı ortaya çıktı. Edinilen özel bilgiye göre Mehmet Özbek artık Florya'da olmayacak. Sezon içinde Cenk Ergün'ün futbolla ilgili her türlü kararı alırken danıştığı, Florya'daki sorunlarla ilgilenen, transfer görüşmelerini yürüten Mehmet Özbek artık bu görevlerini bıraktı.

Florya'da profesyonel bir yapıya geçen Galatasaray'da Sportif Direktör Cenk Ergün yalnızca başkan Dursun Özbek'e bağlı çalışacak ve Florya'daki tüm konular ve transferlerle yalnızca Cenk Ergün ile Başkan Dursun Özbek ilgilenecek.

GALATASARAY TARAFTARLARINDAN İSTİFA ÇAĞRISI


Galatasaray'da muhalif kongre üyeleri 'Galatasaray Yeniden' sloganıyla imza kampanyası başlatırken, sarı kırmızılı taraftarlar sosyal medyadan destek verdi. Dursun Özbek ve kurmaylarına yapılan istifa çağrısına verilecek yanıt beklenmeye başladı.

Dursun Özbek'in kardeşi olan Mehmet Özbek, taraftarlar ve muhalif kongre üyelerinin hedefleri arasında yer alıyordu.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA VAR


Galatasaray Kulübü Başkan Danışmanı ve Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Mehmet Özbek'in görevlerinden istifa ettiği iddialarının gerçek dışı olduğu bildirildi.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek'in kardeşi olan Mehmet Özbek'in görevlerini bıraktığı yönünde sosyal medyaya yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Kulüp yetkililerinden yapılan açıklamada, Mehmet Özbek'in Galatasaray'daki görevlerini sürdürdüğü ve istifa etmesinin söz konusu olmadığı aktarıldı.