ELFİ Gayrimenkul Başarısını Kupa İle Taçlandırdı

’Realty World Türkiye’ şampiyonu olan ELFİ Gayrimenkul, başarısının tesadüf olmadığını kupa ile ispatladı.

Realty World Türkiye bünyesinde 200 ofis arasında yıl içerisinde gerçekleştirdiği işlemlerle dereceye giren ofislere İstanbul Swiss Hotel’de gerçekleştirilen törenle ödülleri verildi.

2016 yılı Realty World Türkiye Ciro Kategorisi Ofis 1’incisi ELFİ Gayrimenkul, Ciro Kategorisi Danışman 1’inciliği de Abc Gayrimenkulden Cihan Albayrak’a Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şükrü İlkel kupalarını takdim etti. Elfi Gayrimenkul Bursa ofisi 2016 yılında 7 ödül, 5 Kasım 2016 tarihinde açılan Elfi Gayrimenkul Balıkesir ofisi ise en iyi çıkış yapan ofis ödülünü aldı.

Realty World Marmara Bölgesi Ofisleri Ciro 1’incisi, Realty World Türkiye Danışman Ciro 3’üncüsü ve Realty World Marmara Bölgesi Danışman 1’incisi Serkan Aydemir olurken; Realty World Türkiye Danışman Ciro 4’üncüsü ve Realty World Marmara Bölgesi Danışman 2’ncisi Ali Osman Dede; Realty World Türkiye Danışman Ciro 6’ncısı ve Realty World Marmara Danışman 3’üncüsü Doğan Sarı oldu. Kupayı kaldıran çalışanları tebrik eden Elfi Gayrimenkul Brokeri Özkan Aydemir, "Başarıya giden yolda işlerimizi aşkla yapıyoruz. Temelinde ise sağlam bir ekip çalışması ve eğitimler var. 2016 yılı başlangıcında hedefleri tek tek gerçekleştirdik. Bunu da Türkiye kupası ile taçlandırdık. Buraya çıkmak zordu, ama burada kalmak daha da zor" dedi.

Kaynak: İHA