Altay'da Hedef 2. Lig

Teknik direktör Biçer:'Final maçında da bir üst lige çıkartacak oyunu oynayıp, Spor Toto 2. Lig'e yükselmek istiyoruz'

Spor Toto 3. Lig 1. Grup play-off finalinde 14 Mayıs Pazar günü Kocaelispor'la mücadele edecek Altay'ın teknik direktörü Cüneyt Biçer, 2. Lig'e yükselmek istediklerini kaydetti.

Biçer, Vali Kutlu Aktaş Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, Çorum Belediyespor karşısında ilk maçı 2-0 kaybettikleri play-off yarı finalinin rövanşını uzatma bölümü sonrası 4-0 kazanarak finale çıkmalarının önemli olduğunu söyledi.

Çorum Belediyespor karşısında aldıkları galibiyetin takımın inancını bir kez daha ortaya koyduğunu belirten Biçer, şöyle konuştu:

'Biz takımın bir üst lige bir şekilde çıkacağını söylemiştik. Artık son adım final maçımız var. Final maçında da geldiğimiz gün söylediğimiz gibi bir üst lige çıkartacak oyunu oynayıp, Spor Toto 2. Lig'e yükselmek istiyoruz. Rakibimiz Kocaelispor da önemli bir camia. Altay'la beraber Süper Lig'de bulunmuş bir camia, köklü, iyi oyuncu grubuna sahip. Önümüzde 4 günümüz var, bu inançla, İzmir'in bu birlikteliğiyle son maçı da kazanıp, Altay'ı Spor Toto 2. Lig'e taşımak için mücadele edeceğiz.'

Biçer, göreve geldiğinden bu yana 24-25 maçlık periyotta 30 farklı oyuncuyla mücadele ettiklerini belirterek, 'Bizim için önemli olan kimin sahaya 11'de çıktığı değil, kimin ne verdiği. Sahanın içine olan arkadaşlar en iyi şekilde mücadelelerini sürdürdüler.' değerlendirmesinde bulundu.

Deneyimli futbolcu İbrahim Akın'ın sezon boyunca takıma olumlu katkılar verdiğini kaydeden Biçer, 120 dakika sahada kaldığı Çorum Belediyespor maçında da kariyerinin bütün ağırlığını sahaya yansıttığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA