Önder Özen: Mourinho Fenerbahçe'ye gelmek istiyor

Önder Özen, M.United menajeri Jose Mourinho ile görüştüğünü, Portekizli hocanın Fenerbahçe'ye gelmek istediğini söyledi.

Önder Özen: Mourinho Fenerbahçe'ye gelmek istiyor
Tivibu Spor yorumcusu Önder Özen, Fenerbahçe'nin geçtiğimiz dönemler içerisinde Pereira ile anlaşmasına, Mourinho'nun inanamadığı söyledi.

F.BAHÇE'YE GELMEK İSTİYOR
Fenerbahçe'nin Vitor Pereira ile anlaştığı dönemde Jose Mourinho ile ilgili bir anısını anlatan Önder Özen, Mourinho'nun bi gün mutlaka Fenerbahçe'ye geleceğini öne sürdü. Deneyimli yorumcu Özen 'Size bir hikaye anlatayım... Dünyanın en iyi teknik adamlarından biri Mourinho. Vitor Pereira Fenerbahçe'ye geldiğinde 'Bu gerçek mi, doğru mu' dedi, çok şaşırdım. 'Şaka değil, gerçek değil mi?' dedi. Çünkü bir gün Fenerbahçe'ye gelecek, kafasında var, istiyor, sık sık başkanı soruyor. şeklinde konuştu.

BEN DE EYVAH DEDİM
Pereira hakkında konuştuktan sonra kendisinin de Portekzli hocadan çekindiğini söyleyen Önder Özen 'Devam mı?' diye. Şimdi kelimeyi söyleyemeyeceğim. Pereira ile ilgili öyle bir şey söyledi ki... Ben de 'Eyvah' dedim Fenerbahçe açısından. Tanımıyordum çünkü çok fazla, Katar'da çalıştığını bilmiyordum. Mourinho yardımcılık da yaptığı için daha iyi gözlemler çünkü. Uluslararası teknik adamlarla çalıştı.' diyerek sözlerini sonlandırdı.