AVM Yöneticileri Başkent'te Buluştu

Nata Vega Outlet Genel Müdürü Tahir Çelik, Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen AVM yöneticilerini sabah kahvaltısında misafir etti.

Birlikte sabah kahvaltısı yapan grup, ardından AVM’yi ve içinde bulunan Akvaryumu gezdi.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen alışveriş merkezi yöneticilerinin bu buluşmalarda fikir alışverişi ve tecrübe paylaşımında bulunduğunu ifade eden Avrupa Kent Gayrimenkul Geliştirme Genel Müdürü Muhsin Erkoç, “Sektörümüzün genel olarak şu anda gündeminde olan konular var. Kendi aramızda onları masaya yatıracağız. Diğerleri ne yapmış veya yönetmeliklerin, kanunların gereklilikleri neler? Bunların hepsini tekrardan inceleme ve bilgilerimizi güncelleme imkanımız olacak. Türkiye’de bulunan AVM’lerden yöneticiler bu grubumuza üye. Amacımız sektörümüz içindeki arkadaşlarımızın birbirleriyle tanışıklığını, diyaloglarını devam ettirmek. Bu buluşmalar amacımıza katkı sağlıyor" diye konuştu.

Yaklaşık 18-19 yıldır AVM yöneticiliği yaptığını belirten Ercüment Alptekin ise şunları kaydetti:

“Nata Vega’yı gayet iyi biliyorum. Giderek gelişmiş olmasını görmek bizim için çok sevindirici. Burada bugün çok keyifli bir gün yaşıyoruz. Bu grup, alışveriş merkezi yöneticileri tarafından 15-16 yıl önce kuruldu. O zaman sadece 8-9 kişiydik hatta o zaman kendi aramızda espri yapardık; ‘Futbol takımı kuramadık’ diye. Ancak bugün gördüğünüz gibi onlarca arkadaşımız burada, bu da bizim için çok keyifli bir gelişme oldu tabii.“

Kaynak: İHA