Simav'da Voleybol Turnuvası

Kütahya’nın Simav ilçesinde, Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen voleybol turnuvası, Kazcıoğlu voleybol takımını şampiyon olması ile sona erdi. 12 takımın katılımı ile yapılan turnuva, voleybol severlerin yoğun ilgisiyle kapalı spor salonunda gerçekleşti. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Simav’daki sporseverlerin tüm isteklerini dikkate alarak destek olduklarını ifade etti. Özkan, “Voleybol turnuvasına katılan takımların gösterdikleri mücadele karşısında, sanki Türkiye kupası havasını yaşadık. Turnuva takımlarının maçlarını zevkle ve heyecanla izledik, Bu organizasyonun takip ve düzenini sağlayan Mustafa Sapmaz’a teşekkür ediyor, katılan takım ve sporcularını tebrik ediyorum” dedi.

Simav Gençlik hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, voleybol turnuvasına katılan takımların kurallı ve centilmen davranışlarının örnek olduğunu söyledi.

Sapmaz, “Final müsabakası, Kazcıoğlu voleybol takımı ile Kelemyenice voleybol takımları arasında yapıldı. Kelemyenice voleybol takımı müsabakayı 3-2 kazanarak, turnuvanın şampiyonu oldu, 2’inci Kazcıoğlu voleybol takımı olurken, 3’üncü Simav Mehteran voleybol takımı, 4’üncü ise Çitgöl voleybol takımı oldu. Fair Play kupası Perşembe Yareni voleybol takımına verildi” diye konuştu.

Müsabakalar sonunda, Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan derece alan takımlara kupa ve madalyalarını verdi. (MEİ-EFE)

Kaynak: İHA