Başkanı Uysal Açıklaması '56 Mahalleye Eşit Hizmet'

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever Kapalı Pazar yerinde düzenlenen halk gününe katıldı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever, Dutlubahçe ve Kızılarık Mahallelerini kapsayan halk gününü Konuksever Kapalı Pazar yerinde düzenledi.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Başkan Uysal, “Yoluna, sokağına, parkına en fazla özenen ama aynı zamanda fakir fukarasına, yaşlısına, engellisine de özenen bir belediye olduk. Hep birlikte, omuz omuza, yan yana, can cana bunu başardık” dedi.



Eşit hizmet vurgusu

Muratpaşa’nın 56 mahallesine eşit hizmet vermenin ana ilkelerinden biri olduğunun altını çizerek konuşmasına devam eden Başkan Uysal, “Sizlerin vergilerini, iradesini sevgi, barış, kardeşlik ve dayanışma için, çocuklarımızın mutlu büyüyebilmeleri için, kol kolla, can cana büyüyebilmeleri için değerlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.



Muhtarın evinde kahve sohbeti

Başkan Uysal, Konuksever Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen halk günün ardından Konuksever Mahalle Muhtarı Hüseyin Tunç’un evine konuk oldu. Muhtar Tunç’un evinde kahve eşliğinde gerçekleşen samimi sohbetin ardından Başkan Uysal, mahallede bir kahvehaneye de uğradı.

Antalyaspor’a altyapı desteği

Burada da kısa bir süre kalan Başkan Uysal, çıkışta karşılaştığı Antalyaspor’un Konuksever taraftar grubuyla takımın geleceği üzerine sohbet etti. Muratpaşa Belediyesi’nin tüm altyapısını Antalyaspor’a açtığını belirten Başkan Uysal, “10 bin çocuğu Antalyaspor’un hizmetine verdik. Eğer bunun içinde her yıl 2 - 3 oyuncu çıkarsa sürekli tepeye oynarız” dedi.

Başkan Uysal Antalyaspor taraftarlarının selfie talebini de kırmadı, gençlerle omuz omuza poz verdi.

Halk günlerinin son duraklarındaki etkinliğine, CHP eski milletvekilleri Ramazan Kerim Özkan, Halil Akyüz, Muratpaşa Belediye meclis üyeleri, Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, Muratpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Akcan, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Antalya Şube Başkanı Mustafa Yılmaz da katıldı.

Kaynak: İHA