Bakan Kılıç, Dünya Şampiyonu Milli Halterci Nuray Levent'i Kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç bir mesaj yayınlayarak, Tayland’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası’nda 58 kiloda Dünya Şampiyonu olan Nuray Levent’i tebrik etti.

Milli Halterci Nuray Levent, Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası’nda kızlar 58 kiloda koparmada 84 kiloyla gümüş, silkmede 107 kiloyla altın madalya kazanırken, toplamda da 191 kiloyla yine altın madalya kazanarak Dünya Şampiyonu oldu.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Şampiyonu olan Nuray Levent için yayınladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tayland’ın başkenti Bangkok’da düzenlenen Dünya Yıldızlar Halter Şampiyonası’nda kızlar 58 kiloda 1 gümüş ve 2 altın madalya kazanarak, Dünya Şampiyonu olan Nuray Levent’i kutluyorum. Genç sporcularımızın uluslararası arenada elde ettiği başarılar bizleri hem gururlandırıyor hem de gelecek adına umutlandırıyor. Ay Yıldızlı bayrağımızın dalgalandırılmasında emeği geçenlere ülkem ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Milli Haltercimiz Nuray Levent’e başarılarının devamını diliyorum.”

Kaynak: İHA