Minik Sporcular Madalyalarını Aldı

İzmir’in Konak ilçesinde, ilkokullar arası Bebestad Atletizm Oyunlarında dereceye giren minikler madalyalarını aldı.

Konak Belediyesinin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği spor etkinlikleri sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yarı final maçları oynanan ilkokullar arası futbol turnuvasının ardından bu kez minik sporcular atletizm şampiyonasında ter döktü. Bu yıl iki ayrı bölgede düzenlenen İlkokullar Arası Bebestad Atletizm Oyunlarının ilk etabı Konak Belediyesinin Güneşli Spor Tesisinde yapıldı. Şampiyonaya 10 okuldan 220 minik sporcu katıldı.

7-8 ve 9-10 yaş kategorilerinde düzenlenen müsabakalarda öğrenciler özel hazırlanan parkurda büyük bir mücadele örneği ortaya koydu. Pistte ter döken miniklere aileleri de saha kenarında bol bol tezahürat yaparak destek oldu.

Büyük çekişmeye sahne olan şampiyonaya Konak’taki Dumlupınar, İnkılap, Zübeyde Hanım, Kocatepe Mehmet-Lütfiye Dönmez, Başöğretmen, Meliha-Doğan Akad, Necatibey, Halitbey ve 80. Yıl İlköğretim Okulundan takımlar katıldı.

Kızlı, erkekli takımlar halinde yarışan minikler özel olarak hazırlanan parkurdaki engelleri bir bir aşarak dereceye girmek için kıyasıya mücadele etti. Müsabakada dereceye girenlere ödüller verildi.

Şampiyon okullara kupaları ise Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri Burhan Yılmaz, Mehmet Şerif Demir ve Çetin Altun tarafından verildi.

Kaynak: İHA