İkinci Trabzonspor - Beşiktaş maçı olacak

Ali Palabıyık, ikinci kez Trabzonspor-Beşiktaş maçı yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Cumartesi günü saat 19.00'da Medical Park Arena Stadı'nda oynanacak Trabzonpsor - Beşiktaş mücadelesinde Ali Palabıyık görev alacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve Kerem Ersoy yapacak.

İKİNCİ TRABZONSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak olan Palabıyık, ikinci kez iki takım arasında oynanan bir maçta görev alacak. Ankara Bölgesi hakemi Palabıyık, 22.08.2015 tarihinde Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği maçta düdük çalmıştı.

TRABZONSPOR'UN PALABIYIK YÖNETİMİNDE BU SEZON GALİBİYETİ YOK

Palabıyık, Trabzonspor'un ise 11 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda Karadeniz ekibi 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde etti. Bordo-mavililer bu maçlarda 34 sarı kart 4 de kırmızı kart gördü. Bu sezon ise Ali Palabıyık'ın yönettiği maçlarda Trabzonspor, Gaziantepspor'a 1-0, Fenerbahçe'ye 3-0 yenilirken, Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Ali Palabıyık, siyah-beyazlı takımın ise 9 maçını yönetti. Söz konusu maçlarda Beşiktaş 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet elde etti. Beşiktaş Palabıyık'ın yönettiği maçlarda 23 sarı kart 2 de kırmızı kart gördü.

Palabıyık, bu sezon ise Beşiktaş'ın 3 maçını yönetti. Siyah-beyazlı takım Galatasaray ile 2-2 berabere kalırken, Adanaspor'u 2-1 ve Osmanlıspor'u 2-0 mağlup etmişti.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ ALİ PALABIYIK'A TEPKİLİ

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olduğu karşılaşmada Tosic ile Robin van Persie arasında yaşananlardan sonra Tosic'e kırmızı kart göstererek oyun dışına göndermesi üzerine siyah-beyazlı camiadan Ali Palabıyık'a tepki yağmıştı.

Kaynak: İHA