Thaisa Daher Pallesi'nin Sağlık Durumu

CEV Şampiyonlar Ligi Play-off mücadelesi Fenerbahçe-Eczacıbaşı VitrA maçında sakatlanan Eczacıbaşı VitrA’lı oyuncu Thaisa Daher Pallesi’nin son durumu yarın çekilecek MR’dan sonra belli olacak.

Üçüncü sette sakatlanarak oyundan çıkan ve ilk müdahalelerin ardından hastaneye götürülen yıldız oyuncuya anestezi verildi.

Doktorların yaptığı açıklamaya göre, oyuncunun ayak bileğinde lokal travmaya bağlı dislokasyon (çıkık) tespit edildi ve ameliyathane şartlarında anestezi altında çıkık yerine konuldu. Geceyi hastanede geçirecek olan Thaisa, yarın son durumunu görmek için çekilecek MR’dan sonra taburcu edilecek.

Eczacıbaşı VitrA’lı oyuncular maç sonu hastaneye giderek arkadaşlarına destek oldular. Galibiyet sevinçlerini buruk yaşadıklarını söyleyen kaptan Neslihan Demir Güler, “Hepimiz şok olmuş durumdayız. Maç esnasında böyle bir olayın yaşanması hepimizi üzdü. Thaisa oyundan çıktıktan sonra kalan setleri onun için oynadık. Galibiyeti ona armağan ediyoruz. Umarım en kısa sürede eski sağlığına kavuşur” dedi.

Kaynak: İHA