Servet Yardımcı'nın UEFA Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçilmesi

Kulüpler Birliği Vakfı, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri yayımladıkları mesajla Yardımcı'yı kutladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın, 41. UEFA Kongresi'nde yönetim kurulu üyeliğine seçilmesini, Kulüpler Birliği Vakfı ile Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüpleri yayımladıkları mesajlarla kutladı.

Kulüpler Birliği Vakfından başkan Göksel Gümüşdağ imzasıyla yayımlanan tebrik mesajında, 'UEFA'nın 41. Olağan Kongresi'nde, yönetim kurulu üyeliğine seçilmenizi büyük bir memnuniyet ve gururla öğrenmiş bulunmaktayız. Özellikle 2024 Avrupa Şampiyonası ev sahipliği ve Türk futbolu ile ilgili tüm konularda UEFA'da güçlü bir temsil anlamına da geldiğini düşündüğümüz bu başarılı sonucun, ülkemiz futbolu için hayırlı olmasını diler yeni görevinizde Kulüpler Birliği Vakfına üye tüm kulüp başkanlarımız adına başarılar dileriz.' denildi.

Beşiktaş Kulübünden yayımlanan mesajda ise, 'Şenes Erzik'in ardından UEFA Yönetim Kurulu'nda yer alma hakkı kazanan ikinci isim olan Servet Yardımcı'yı tebrik eder, 4 yıl sürecek yeni görevinde başarılar dileriz.' sözleri kullanıldı.

Galatasaray Kulübünün mesajında ise 'Servet Yardımcı, 34 oyla UEFA Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Servet Yardımcı böylece Şenes Erzik'ten sonra UEFA Yönetim Kurulu'nda yer almayı başaran ilk Türk oldu. Servet Yardımcı'yı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.' ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan kutlama mesajında da şunlar kaydedildi:

'UEFA Yönetim Kurulunda 4 yıl boyunca görev yapacak olan Servet Yardımcı'yı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.'

Kaynak: AA