F.Bahçe - Kayserispor (CANLI ANLATIM)

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Fenerbahçe evinde Kayserispor ile karşılaşıyor.

CANLI ANLATIM


59' (Kayserispor)
Kayserispor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Jean-Armel Kana-Biyik oyundan alınırken yerine Larrys Mabiala oyuna dahil oluyor.
57' (Fenerbahçe)
Volkan Şen'in pası ile sol çaprazda topla buluşan İsmail Köybaşı bekletmeden sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
54' (Kayserispor)
Topla birlikte ceza yayına sokulan Landry N'Guemo say ayağının içi ile vuruşunu yapıyor ancak top kalenin sağ üst tarafından dışarı gidiyor.
53' Sarı lacivertliler kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
50' (Kayserispor)
Umut Bulut'un pası ile sol kanatta topla buluşan Alain Traore rakibini geçerek ceza sahasına giriyor ve ceza sahasi içi sol çaprazından sert vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.
48' (Fenerbahçe)
Ozan Tufan'ın pası ile topla buluşan Volkan Şen ceza yayı sol çaprazının gerisinden yerden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Ali Ahamada uzanıyor ve bu topu kontrol ediyor.
46' Müsabakanın ikinci yarısı ev sahibi Fenerbahçe'nin vuruşu ile başlıyor.
45' Hakem Arda Kardeşler ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.
35' (Fenerbahçe)
GOOOLL!! Fenerbahçe, Josef De Souza ile farkı ikiye çıkartıyor! Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Jeremain Lens ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor. Gelen topa yükselen Josef De Souza kafa vuruşunu yapıyor ve topu sağ üst köşeden filelerle buluşturuyor.
33' (Kayserispor)
Sağ kanattan gelişen atakta Alain Traore son çizgiye inerek pasını yerden ceza sahası içi sol çaprazındaki arkadaşı Landry N'Guemo'ya gönderiyor. Landry N'Guemo bekletmeden gelişine sert vuruyor ancak top kalenin sağ üst tarafından farklı bir şekilde dışarı gidiyor.
31' GOOOLL!! Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe ile öne geçiyor! Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Aatif Chahechouhe takım arkadaşı Josef De Souza ile verkaç yaparak topu ceza sahası içi sol çaprazında kontrol ediyor. Müsait pozisyonda sağ ayağının içi ile yerden vuruşunu yapan golcü oyuncu meşin yuvarlağı sağ köşeden filelerle buluşturuyor.
24' (Kayserispor)
Sağ kanattan gelişen atakta Alain Traore ortasını ceza sahasına gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.
21' Bu dakikalarda karşılıklı pas hataları ile mücadele devam ediyor.
18' (Fenerbahçe)
Topla birlikte ceza yayı sol çaprazına sokulan Moussa Sow bekletmeden sert vuruyor ancak top savunmaya çarparak sol kale direğinin hemen yanından dışarı gidiyor.
14' (Fenerbahçe)
Ceza yayı sol çaprazının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Jeremain Lens ortasını altıpas sağ çaprazına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top son olarak kaleci Ali Ahamada'da kalıyor.
11' (Fenerbahçe)
Sağ kanattan gelişen atakta Jeremain Lens ortasını uzak direğe doğru gönderiyor. Gelen topa hareketlenen Moussa Sow kafa ile pasını altıpas alanına indiriyor ancak bu noktada hiçbir takım arkadaşı bulunmuyor.
8' (Kayserispor)
Sol kanattan hareketlenen Alain Traore ceza sahasına girer girmez yerden vuruyor ancak kaleci Volkan Demirel üzerine gelen bu topu rahatlıkla kontrol ediyor.
6' Kayserispor'da Welliton Soares kısa süreli sakatlık geçiriyor.
4' Ev sahibi Fenerbahçe kısa paslarla pozisyon üretmeye çalışıyor.
1' Müsabaka konuk ekip Kayserispor'un vuruşu ile başlıyor.

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR

STAT: Ülker
HAKEM: Arda Kardeşler
SAAT: 20.30
YAYIN: ATV

FENERBAHÇE: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Alper, Aatif, Lens, Sow
TEKNİK DİREKTÖR: Dick Advocaat

KAYSERİSPOR: Ahamada, Levent, Douglao, Kana Bıyık, Hakan, Sow, Rotman, NGuemo, Traore, Welliton, Umut
YEDEKLER: Muammer, Mabiala, Efe, Lawal, Güray, Deniz, Varela
TEKNİK DİREKTÖR: Sergen Yalçın