Bilecik 2. Amatör Lig Bu Hafta Başlıyor

Bilecik 2. Amatör Lig 2016-2017 futbol sezonu bu hafta oynanacak 6 maç ile başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde Bilecik ASKF binasında kura çekimleri gerçekleştirilen Bilecik 2. Amatör Lig 2016-2017 futbol sezonu, bu hafta A ve B gruplarında oynanacak 6 müsabaka ile başlayacak. Bilecik grubu diye nitelendirilen A grubunda ilk hafta, 8 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da Söğüt Sentetik sahada Kürespor-Gökpınarspor maçıyla başlayacak. 9 Nisan Pazar günü saat 17:00’da Bilecik Edebali Stadından Küplü Spor-Çaltı Spor aynı gün aynı saatte Pazaryeri Sentetik Sahada Kınıkspor-Yeniköy Spor müsabakalarıyla devam edecek.

Bozüyük grubu diye adlandırılan B grubunda ilk hafta ise; Bozüyük Sentetik saha 8 Nisan Cumartesi günü saat 17.00’da Dodurgaspor-Cihangazi Spor ve aynı gün aynı saatte Pazaryeri Sentetik sahada Karaköy Spor- Kandilli Spor maçı ile start alacak. Bu gruptaki son maç 9 Nisan Pazar günü saat 17.00’da Bozüyük Sentetik sahada 4 Eylül Spor-Bozüyük İçköy Spor maçıyla devam edecek.

“Tüm takımlara başarılar dilerim”

Bilecik 2. Amatör Lig 2016-2017 futbol sezonuyla alakalı açıklama yapan Bilecik Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, A ve B grubunda mücadele edecek olan 12 takıma başarılar dileyerek, “Yeni sezon kazasız, belasız bir şekilde bitmesini temenni ediyorum. Deplasman sitemli 2 devre şeklinde oynanacak ligde gruplarında 1 ve 2’nci olan takımlar play-off maçları yapacaklar. Bu maçlarının kazan takımları Bilecik 1. Amatör Lig’e adını yazdıracak. Bu sezon Bilecik İl Özel İdarespor Bilecik 1. Amatör Ligden çekildiği için 13 takım kaldı ve her hafta bir takım BAY geçti. Bu maçlar sonrası 2 takımla bir üst lige çıkarak o ligi de 14 takıma tamamlayacağız” dedi.

Kaynak: İHA