Uygun Açıklaması İnancımdan 1 Gram Geri Gitmedim

Gaziantepspor’un teknik direktörü Bülent Uygun, ligin 27. haftasında evinden oynayacakları maça ilişkin, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasından 3 puan alarak düşme potasının dışına çıkmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında zorlu Osmanlıspor deplasmanında 2-0’lık galibiyetle ayrılarak üst üstte ikinci deplasman galibiyetini alan Gaziantepspor’da moraller yerinde. Ligin 27. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde kendisi gibi ligde çıkış yakalayan Alanyaspor’u konuk edecek olan kırmızı-siyahlılar da hazırlıkları sürüyor.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bülent Uygun, deplasmanda oynadıkları ve 2-0 kazandıkları Osmanlıspor karşılaşmasının ardından ligde kalma hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.



“ALANYASPOR MAÇINDAN 3 PUAN ALARAK KAZANAN TARAF BİZ OLMAK İSTİYORUZ”

Futbolcularıyla gurur duyduğunu ifade eden Uygun, "Futbolcularımız bütün yeteneklerini, hırslarını, kazanma arzularını, Gaziantepspor’a olan aşklarını sahada gösterdiler. Tabii bu zorlu süreç içerisindeki onların özverileri, bu kadar zorlu deplasmanlardan 3’er puanla dönmemizi sağladı. Ben daha öncede söylemiştim, geldiğim günden beri söylüyorum, ben inanıyorum bu takım başaracak. Hala inancımdan 1 gram geri gitmedim. Şimdi önümüzde Aytemiz Alanyaspor gibi yeni çıktığı bir ligde birbirinden kaliteli futbolcuları transfer ederek, çokta iyi futbol sergileyen bir takımla karşılaşacağız. Çok zor bir maç olacak. Burada yine zorlukları taraftarlarınızın sevgisi ve desteği ile aşabilirsiniz. Taraftarlarımızdan yine formalarını giyerek bu maçta bizi en iyi şekilde desteklemelerini istiyoruz. İnşallah Alanyaspor maçından 3 puan alarak kazanan taraf biz olmak istiyoruz” diye konuştu.

(Kazım Uzunöz / İHA)

Kaynak: İHA