NİĞDOFF Yarışmadan 3 Kupa İle Döndü

Osmaniye Belediyesi tarafından, 27 il ve Kuzey Kıbrıs düzenlenen 3. Off-Road Şenliğine, Kahraman Şehit Ömer Halisdemir adına yarışan Niğde Off Road Kulübü (NİĞDOFF) 3 kupa ve madalyalarla döndü.

Karaçay Vadisi'nde oluşturulan özel parkurda 4 kategoride yapılan yarışlarda pilotlar çamur, rampa, çukur ve virajlı yollarda dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.

Organizasyonda araçların motor gücüne göre yarışan yarışmacılardan, NİĞDOFF Başkanı Ümit Kaya S1 kategorisinde ikinci, NİĞDOFF üyelerinden Bülent Özer S2 kategorisinde ikinci ve kadınlar kategorisinden Derya Oruç Özer ise üçüncü oldu.

Dereceye girenlere, madalya, kupa ve plaket verildi.

NİĞDOFF Başkanı Ümit Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, organizasyonun çok güzel geçtiğini belirterek, 'Kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir adına yarışmak gurur vericiydi. Kulüp olarak ilimize 3 kupa ile dönmenin gururunu yaşıyoruz. İlimizi yurt dışı ve Türkiye'nin çeşitli illerinde temsil ettik. Artık ev sahibi olup yarışmaların Niğde'de düzenlemesini istiyoruz. Bu konuda valimizden, belediye başkanımızdan desteklerini bekliyoruz.'dedi.

Kaya, bundan sonraki yarışmalar da Niğde'yi en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA