Müdür Alp, Türkiye Şampiyonunu Tebrik Etti

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Antalya’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmelerinde bedensel engelli kategorisinde Türkiye şampiyon Muhammet Ali Bulgay’ı ve antrenörü Çetin Demir’i kabul ederek elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti.

Antalya’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmelerinde Ağrı’lı Muhammet Ali Bulgay engelli kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmeleri, Antalya’da gerçekleştirildi.

Engelliler kategorisinde Ağrılı Muhammet Ali Bulgay Türkiye şampiyonu oldu. Aynı yarışmada Ömer Çeçen Türkiye ikincisi oldu. Düzenlenen şampiyonaya 1200 sporcu katılım sağladı.

“Başarınız diğer gençlere örnek teşkil etmektedir”

Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp, Antalya’da düzenlenen Türkiye Vücut Geliştirme Şampiyonası Milli Takım Avrupa Seçmelerinde bedensel engelli kategorisinde Türkiye şampiyon Muhammet Ali Bulgay’ı ve antrenörü Çetin Demir’i kabul ederek elde edilen başarıdan dolayı tebrik etti. Engelli olmanın başarıya engel olamayacağını belirten Alp, “Hiçbir engel başarıya engel değildir. Bunu siz bir kez daha tüm Türkiye’ye ve Ağrı’ya gösterdiniz. Burada bir nebzede olsa bizim emeğimiz var ise bundan onur duyarız. Azim ve kararlı olmak inançla birlikte tüm başarıları getirir. Sizin göstermiş olduğunuz bu başarı diğer gençler içinde örnek teşkil etmektedir. Ben ayrıca antrenörlerinizi ve ailelerinizi de yürekten kutluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Öte yandan Samsun 19 Mayıs Üniversitesinde öğrenimini sürdüren Ömer Çeçen sınavlarından dolayı Samsun’a gittiği için ziyarette yer almadı.

Kaynak: İHA