Elazığspor'da Sivasspor Maçı Hazırlıkları

Bordobeyazlı takımın teknik direktörü Bektaş: 'Sivasspor maçında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'un teknik direktörü Bayram Bektaş, Sivasspor maçında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Bordo-beyazlı takım, sahasında oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Bektaş yönetiminde, kulüp tesislerinde sürdürdü.

Bektaş, antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, geçen hafta konuk oldukları Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenildikleri için üzgün olduklarını belirtti.

Galibiyet serilerinin Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla sona erdiğini hatırlatan Bektaş, 'Hem deplasman maçı olması hem de rakiplerimizin puan kaybetmesi sebebiyle alacağımız her puan bize avantaj sağlayacaktı. Bu avantajı değerlendiremedik diyebiliriz.' diye konuştu.

Bu hafta şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor'u konuk edeceklerini aktaran Bektaş, şunları kaydetti:

'Rakibimiz iyi ama biz daha iyi takımız. Kendi evimizde ne kadar coşkulu, baskılı, istekli oynadığımızı zaten herkes biliyor. Dolayısıyla artık Evkur Yeni Malatyaspor maçını unutup Sivasspor maçına konsantre olmaya çalışıyoruz. Futbolcuları da bu anlamda motive etmeye çalışıyoruz. Sivasspor maçında sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz.'

Kaynak: AA