Başarılı Yüzücüler Başkan Ataç'ı Ziyaret Etti

Geçtiğimiz hafta Alanya’da düzenlenen Özel Sporcular 2. Bölge Yüzme Yarışları’nda madalya kazanan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu engelli yüzücüler Göktan Işın ve Kaan Berke Ceylan, Başkan Ataç’ı ziyaret ettiler.

“Başarılı sporcularımız ile ne kadar övünsek azdır” diyerek sözlerine başlayan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç; “Çocuklarımız çalışmalarını, Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi Su Sporları Merkezinde sürdürüyorlar. Göktan Işın 50 metre kelebek, 50 metre sırtüstü, 100 metre serbest, 50 metre serbest olmak üzere 4 yarışa katıldı ve 50 metre kelebekte üçüncü oldu. Kaan Berke Ceylan, 50 metre serbest, 100 metre serbest, 200 metre serbest, 50 metre sırtüstü olmak üzere 4 yarışa katıldı ve 50 metre sırtüstünde üçüncü oldu. Girdikleri ilk yarışta başarı sağlayan sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Özel Sporcular Yüzme Antrenörü Çağlar Alsan ise, ilk yarışma tecrübesinin çok önemli olduğunu, sporcuların ilk defa yarışmalara katılmasına rağmen nisan ayında yapılması planlanan Türkiye Şampiyonası’na katılmayı dört gözle beklediklerini kaydetti.

Kaynak: İHA