Vali Doğanay, Başarılı Sporcuyu Kabul Etti

Artvin Valisi Ömer Doğanay, Güney Kore'de düzenlenen Dünya Masterler Atletizm Şampiyonasında dördüncü olan Talat Alkan'ı makamında kabul etti.

Vali Doğanay, ziyarette yaptığı konuşmada, Alkan'ın Türkiye'yi ve Artvin'i Güney Kore'de başarıyla temsil ederek herkesi gururlandırdığını söyledi.

Doğanay, şunları ifade etti:

'Gerek yurt dışında gerekse ülkemizde katıldığınız birçok atletizm yarışlarında dereceler alarak başta ülkemiz olmak üzere ilimizin tanıtımına büyük katkı sağladınız. Bu anlamlı başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Maddi ve manevi olarak her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz.'

Alkan ise Vali Doğanay'ın kendisini kabulünden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, şampiyonada, yarı maratonda master atletlerde dünya dördüncüsü olduğunu ifade etti.

Alkan, 'Maalesef istediğim dünya birinciliği gelmedi. Güney Kore halkı yarış boyunca beni Türkiye sesleriyle destekleyerek moral verdi. Buradan bir kez daha Güney Kore halkına çok teşekkür ediyorum ve onlara minnettarım.' diye konuştu.

Hazırlık aşamasında kendisine her türlü maddi ve manevi desteği veren başta Vali Doğanay olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür eden Alkan, '2018'de İspanya'da düzenlenecek yarışlarda şanlı bayrağımızı göndere çektirip İstiklal Marşı'mızı okutmak için bugünden itibaren hazırlıklarıma başladım. İnşallah dünya şampiyonluğunu ülkeme ve Artvin'e getirmek istiyorum.' ifadesini kullandı.

Kaynak: AA