Kayakta Büyük Başarı

Erzincanlı sporcu Ayşe Kader Yavuz, Fransa’da düzenlenen INAS Dünya Kayak Şampiyonasından toplamda 4 madalya ile dönerek gururumuz oldu.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Kayak Milli Takımında mücadele eden Erzincanlı sporcu Ayşe Kader Yavuz, Fransa’da düzenlenen INAS Dünya Kayak Şampiyonasından toplamda 4 madalya ile dönerek gururumuz oldu. Başarılı sporcu hava limanında çiçeklerle karşılandı.

Fransa’da düzenlenen INAS Dünya Kayak Şampiyonasında Milli forma giyen Erzincanlı sporcu Ayşe Kader Yavuz, Süper G yarışmasında Dünya ve Avrupa üçüncülüğü, küçük slalomda Dünya üçüncülüğü ve Avrupa ikinciliği derecesi elde ederken, ayrıca Süper Kombine yarışmasında Dünya üçüncülüğü ve Avrupa ikincisi oldu.

Katıldığı Dünya şampiyonasından 4 madalya ile dönen başarılı sporcu Ayşe Kader Yavuz, Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu tarafından Erzincan Hava Limanında çiçekler ile karşılandı. Başarılı sporcuyu elde ettiği dereceden ötürü tebrik eden İl Müdürü Burak Mumcu, bundan sonraki yarışmalarda da Ayşe Kader Yavuz’a başarılar diledi. Havaalanında çocuklarını karşılamaya gelen Ayşe Kader Yavuz’un ailesi ile de görüşen İl Müdürü Mumcu, Yavuz ailesini tebrik etti.

Kaynak: İHA