Kartepe'deki Modern Spor Salonunun Tanıtım Programı Yapıldı

Kocaeli Büyükşehir tarafından Kartepe Sarımeşe’de yapılan Hergeleci İbrahim Spor Salonu’nu tanıtım programı gerçekleştirildi.

Tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ve vatandaşlar katıldı.

Kartepe Sarımeşe’de yapımı gerçekleştirilen spor salonu çok amaçlı olarak yapıldı. 2 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olan tesis, 2 katlı olarak inşa edildi. Tesiste basketbol, voleybol, hentbol ile güreş, karate gibi mücadele sporları da gerçekleştirilebilecek. Doping kontrol odasının da yer aldığı salonda antrenör, hakem ve yönetim odaları, iki adet antrenman salonu, teknik odalar, dinlenme salonu, sağlık odası, ısıtma merkezi duş ve tuvaletler bulunuyor.

Yapılan spor salonunun en verimli şekilde kullanılacağını belirten Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, " Kocaeli Büyükşehir Belediyemize yaptığı bu değerli çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum. Biz bu spor salonunun en verimli şekilde kullanılmasını sağlayacağız. Spor salonumuzun kentimize, ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe’de yapılan Hergeleci İbrahim Spor Salonu tanıtım programında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Şehir hayatı bizleri durgunlaştırdı. Biz bu salonları vatandaşlarımız daha sağlıklı bir hayat sürdürsün diye yapıyoruz. Dileğimiz bu salonların vatandaşlarımıza yetmemesi, çünkü yetmedikçe biz yeni salonlar yapmaya devam edeceğiz. Bizim gençlerimiz her şeyin en iyisini hak ediyor. Spor salonumuzun kentimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA