Basketbolda Maçın Ardından

Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz: 'Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz' Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ataman: 'Son güne kadar şampiyonluk kovalayacak bir Galatasaray olacak'.

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 24. haftanın son maçında Galatasaray Odeabank'a 95-88 yenilen Muratbey Uşak'ın başantrenörü Ozan Bulkaz, iyi hazırlandıkları karşılaşmada mağlup olduklarını söyledi.

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Bulkaz, maçta basit hatalar yaptıklarını belirterek, 'Öncelikle oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettiler ama çok basit hatalar yaptık. İyi hazırlandığımız bir maçtı. Evimizde Galatasaray'ı yenebilirdik. Taraftarımız da muhteşemdi. Ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz.' diye konuştu.

- Galatasaray Odeabank cephesi

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, değerli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Ataman, karşılaşma boyunca üstün oynadıklarını aktararak, 'Değerli bir galibiyet aldık. Muratbey Uşak özellikle tam kadro olunca iyi basketbol oynuyor. Geçtiğimiz haftalarda önemli galibiyetler aldılar. Biz, maçın başından sonuna kadar üstün olan taraftık. Hücumda çok iyi oynadık, çok iyi alan paylaşımı yaptık. Savunmada zaman zaman zorlandık, çünkü Muratbey Uşak çok ciddi hücum oyuncuları olan bir takım. Play-off mücadelelerine kadar ligdeki yerimizi korumak istiyoruz. Son güne kadar şampiyonluk kovalayacak bir Galatasaray olacak.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA