Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Takımı Süper Ligde

Türkiye İşitme Engelliler 1. Liginde şampiyonluk mücadelesinde, Niğde Sağırspor İşitme Engelliler Futbol Takımını 3-0 mağlup eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Süper Lige yükseldi.

Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı 1. Futbol Liginde Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Süper Lige çıkacak takımın belirleneceği maçta şampiyonluk yolundaki rakibi Niğde Sağırspor İşitme Engelliler Futbol Kulübünü 3-0 yendi. Altınşehir Mansur Yardımcı Stadında oynanan ve taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Said Kutlu, Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş ve çok sayıda kişi katıldı.

Elde edilen başarıdan sonra açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, başarıda emeği geçen futbolcularını kutlayarak, “Takımımız Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı bugün ligdeki en güçlü rakibini de 3-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükseldi. Bugün faklı bir skorla alınan galibiyetle şampiyonluğu ne kadar hak ettiğimizi herkese göstermiş olduk. Adıyaman ve Adıyaman Belediyesi olarak takımımızla ve gençlerimizle gurur duyuyoruz. Kendilerinden Süper Lig’de de üstün başarılar bekliyoruz. Belediye olarak her zaman yanlarındayız. Şampiyonluk tüm ilimize hayırlı olsun. Gençlerimizi, hocalarımızı ve emeği geçen herkesi kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA