Aziz Yıldırım: Bazı yüzsüzlere karşı şampiyon olacağım

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Seneye şampiyon bir kadro kurmak için şimdiden çalıştıklarını söyleyen Yıldırım, seneye muhalif kongreye şampiyon geleceklerini söyledi.

Aziz Yıldırım: Bazı yüzsüzlere karşı şampiyon olacağım
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın konuşmalarından satırbaşları şu şekilde:

Fenerbahçe'nin toplam borcu 270 milyon dolar. Bankalarla konuşmalar yapıyoruz. Bunlar 10 yıla yaymak üzere çalışmalar yapılıyor. Gelir kaynakları yarattık. Buradan söyleyemiyorum. 2-3 ayda devreye sokacağız. Onlar olduğu zaman değişik şeyleri devreye sokacağız. Diğer kulüplerin borcu 500 milyon dolar.

Önce bütçelerin çok yükseğe gitmesi lazım. Türkiye'de sponsorluk yurtdışına açılma olarak anlaşılmaya başlandı. Bu yanlış. Fenerbahçe'den Avrupa'da büyüğü yok; ama Fenerbahçe'nin sponsoru yok. 3 yılda 40 milyon Euro'ya yakın bütçede açık var.

ADVOCAAT KESİN OLARAK GİDİYOR
Bu sene kötü zaman geçirdik futbolda. Uyum olmadı.. Hocamız Hollanda Milli Takımı'ndan teklif aldı 1 yıllık. Biz ona kalmasını arzu ettiğimizi söyledik. Kulüp takımı çalıştırmak istemediğini söyledi o konuyu kapattı. Biz antrenörlük çalışmalarını yaptık. 2-3 antrenörle konuşmamız devam ediyoruz. Mayıs ayında transferlerin hepsini bitireceğiz. Seneye muhalif kongrede şampiyon bir Fenerbahçe olarak geleceğim. Bunu bazı yüzsüzlere karşı yapacağım.

DEVLET PARA VERMEZ DEDİLER
Kenan Evren ile ilgili cumhurbaşkanımıza ve başbakanımıza gittik. Burasının bize verilmesini istedik. Belediye ile birlikte yaptığımız imarı var. Ya bunu bize artık verin ya da buna harcadığımız bedeli bize verin dedim. Başbakan devlet para vermez, konu ile ilgili bir çalışma yapalım dedim. Herhalde seçimler var diye beklediler. Herhalde kısa zamanda araziyi verecekler. Bence parayı verseler daha iyi. Bence AVM yapmak biraz sıkıntılı olabilir.