Menemen İlçe Stadı'nın Kapasitesi Artıralacak

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen İlçe Stadı'nın kapasitesini gelecek sezona yetişecek şekilde 4 bine çıkarmak için çalışmalara başladıklarını bildirdi.

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı'ndan (İZVAK) yapılan yazılı açıklamada, İZVAL Başkanı Ali Erten ve yönetim kurulu üyelerinin Spor Toto 2. Lig temsilcisi Menemen Belediyespor'u ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyarette, Menemen Belediyespor Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen Belediyespor Kulübü Başkanı Aydın Şahin ve kulüp yöneticilerinin yer aldığı belirtildi.

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, ilçeyi gerçek anlamda bir spor kenti yapmak için çalıştıklarını belirtti.

Menemen'de spora ilginin üst düzeyde olduğuna işaret eden Şahin, şunları kaydetti:

'Geniş bir sporcu potansiyelimiz var. Biz hedeflediğimiz tesis yatırımlarını tamamlamak için kendi imkanlarımızı da seferber edeceğiz. Mevcut stadımızın kapasitesini, bir dahaki sezona yetişecek şekilde 4 bin kişiye çıkarmak için çalışmaları başlattık ancak nihai hedef olarak Menemen'e yakışacak yeni ve modern bir stat ve ayrıca sporcu köyü yapmak istiyoruz. Bu konularda çalışmalara başlıyoruz.'

Menemen Belediyespor'a play-off maçlarında başarı dileyen İZVAK Başkanı Erten ise kulübün yapacağı tesis yatırımlarında ve kendilerine ihtiyaç duyulduğunda kulübün yanında olacaklarını belirterek, 'Geliştirilen projelerin her aşamasında teknik destek vereceğiz, süreçlerin ilerlemesinde ve sonuçlanmasında işbirliği yapacağız.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA