Yalova Group Belediyespor Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

2016-2017 sezonunda tarihinde ilk kez Türkiye Basketbol Ligi’nde (TBL) mücadele eden Yalova Group Belediyespor, Afyon Belediyesi ile oynayacağı maç öncesinde bir araya geldi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın verdiği yemekte, Kulüp Başkanı Resul Kocaağa, başantrenörü İlker Salman ve oyuncuların yanı sıra kulübün sponsor firması adına Orbay Tuna ve Onay Tuna ile Yalova Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şahin de katıldı.

Belediye olarak 12 spor branşında faaliyet gösterdiklerini belirten Başkan Salman, bu sezon takımı başarılı bulduğunu Yalovalıların da salonu doldurarak basketbol takımına büyük ilgi gösterdiğine vurgu yaptı.

Başkan Vefa Salman, “Vakit buldukça maçları izlemeye çalıştım. Başta sponsorlarımız Yalova Group ve Atakent Hastanesi olmak üzere; kulüp başkanı ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sporcularımız ve teknik heyetimize de ayrı teşekkür ederim. Maçları ciddi bir taraftar kapasitesiyle oynadık. Benim için şampiyon olup üst lige çıkmak çok da önemli değil. Önemli olan ilimizi centilmence temsil etmek. 12 ayrı spor branşımız var. Her branşa ayrı bütçe ayırmak zorundayız. Altyapılarda iyi sporcularımız var” dedi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, basketbol takımının sponsoru Yalova Group firması sahipleri Orbay Tuna ve Onay Tuna ile Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Şahin’e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: İHA