Play-Off İlk Maçlarının MVP'si Bogdanovic

Fenerbahçe'nin Sırp basketbolcusu Bogdanovic, THY Avrupa Ligi'nde playoff ilk karşılaşmalarının en değerli oyuncusu seçildi.

Fenerbahçe'nin Sırp basketbolcusu Bogdan Bogdanovic, THY Avrupa Ligi'nde play-off ilk maçlarının en değerli oyuncusu (MVP) oldu.

Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'nin deplasmanda Yunan ekibi Panathinaikos Superfoods'u 71-58 mağlup ettiği karşılaşmada 35 verimlilik puanıyla oynayan Bogdanovic, play-off ilk maçlarının en değerli oyuncusu unvanına layık görüldü.

Karşılaşmayı 23 sayı, 5 ribaunt ve 4 asistle tamamlayan 24 yaşındaki şutör, üç sayılık atışlarda 6'da 5, iki sayılık atışlarda ise 6'da 4 isabetle oynadı.

İspanya'nın Real Madrid takımından Sergio Llull, 23 verimlilik puanıyla ikinci sırada yer aldı. İspanyol oyuncu, Darüşşafaka Doğuş'a 83-75 üstünlük kurdukları maçta 23 sayı ve 6 asistlik performans sergiledi.

MVP değerlendirmesinde bu iki basketbolcuyu, 22'şer verimlilik puanıyla Anadolu Efes'ten ABD'li Tyler Honeycutt ve Rus ekibi CSKA Moskova'da forma giyen Sırp Milos Teodosic takip etti.

Kaynak: AA