Kadın Kaymakam Kız Futbol Takımıyla Maç Yaptı

Aydın’ın Karacasu ilçesinde geçtiğimiz ay göreve başlayan Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçacı kızlarla yeşil sahada top koşturdu. Hem sporculara destek olan hem de futboldaki yeteneklerini sergileyen Kaymakam Büyüknalçacı ilgi odağı oldu.

Aydın’a bağlı Karacasu ilçesi Kaymakamı Güher Sinem Büyüknalçacı, ilçede bulunan bir okulun kadın futbol takımı sporcularıyla futbol oynadı. Karacasu Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Futbol Takımının başarılı sporcularıyla öğle arası futbol maçında buluşan Kaymakam Büyüknalçacı, yoğun mesaisi sırasında sosyal aktiviteleri ihmal etmediğini bir kez daha gösterdi. İlçede düzenlenen Kaymakamlık Turnuvasında voleybol ve badmintonda ter döken Büyüknalçacı, bu kez de futbolda yeteneklerini sergiledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni İbrahim Çalışkan idaresinde çalışmalarını sürdüren ve turnuvalarda başarılar elde eden Karacasu Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Futbol Takımı sporcuları ile halı sahada oynanan karşılaşmayı Beden Eğitimi Öğretmeni Fahrettin Kurak yönetti. Maç sonunda Kaymakam Büyüknalçacı’nın bulunduğu takım 2-0 yenilirken Kaymakam "Kızlarımla gurur duyuyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA