Yılmaz Vural, 'Gergin Bir Maç Oynadık'

Göztepe’nin başında çıktığı ilk resmi maçta Giresunspor’u 2-1 yenen Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural, rakiplerinin kazandığı haftada gergin bir maç oynadıklarını söyledi.

TFF 1. Lig’in 26. hafta maçında Giresunspor’u konuk eden Göztepe, rakibini 2-1 mağlup etti. Göztepe’nin başında çıktığı ilk resmi maçtan galibiyetle ayrılan Teknik Direktör Yılmaz Vural, maçın ardından yaptığı açıklamada, rakiplerinin kazandığı haftada oynadıkları mücadelenin Play-Off’u sıkıntıya sokabilecek bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Oyunun büyük bölümünde bir gerginlik yaşadık. 10-12 günlük süreç geçirdik futbolcularla birlikte. Çok yoğun bir tempoda takımı tanımaya çalıştık. Ortaya güzel şeyler çıktı. Golü yiyen rakip üzerimize geldi ama oyunu ileride kabullenemedik. İkinci yarı oyunculara uyarılarımızı yaptık. Çalıştığımız şeyleri fazla uygulayamadık. Maçın sonlarına doğru bir penaltı gördük kalemizde. Sonuç olarak Göztepe taraftarını mutlu ettiysek ne mutu bize" dedi.

5 gün sonra Boluspor ile ciddi bir maç oynayacaklarını anlatan Vural, "Orada da kazanabilirsek farkı 8’e çıkaracağız. İlk 6’ya kalma konusunda sıkıntıyı büyük ölçüde aşacağız" diye konuştu.

Kaynak: İHA