Ümit Özat'tan Şenol Güneş'e sert sözler

Ümit Özat, Şenol Güneş arasında geçen tartışmanın ardından 'İstanbul Şenol Hoca'yı bozmuş' dedi.

Ümit Özat'tan Şenol Güneş'e sert sözler
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Şenol Güneş'in maç sonu açıklamalarına çok sert tepki gösterdi.

Beyaz Futbol yayınına bağlanan Ümit Özat ' İstanbul'un büyüsü Şenol Hoca'yı bozmuş. Gerekirse bundan sonra elini öpmeyiz' diye konuştu.

'İSTANBUL'UN BÜYÜSÜ BOZMUŞ'


Şenol Güneş'i bozulmakla suçlayan Özat ' Maç sonunda ben adam gibi bir açıklama yaptım. 'Şenol Hoca beni milli takıma alan hocamdır, gerekirse elini öperim' dedim. Herhalde İstanbul'un büyüsü galiba Şenol hocayı bozmuş. 80 yaşında İstanbul'a gelince bozulmamak mümkün değil.' dedi.

Ümit Özat'tan Şenol Güneş'e sert sözler

'EZİKLİK BELİRTİSİ'


Kendisinin medya malzemesi yapıldığı ifade eden Özat 'Galiba benim cüssemden espiri yaptı. İşte 'bu cüsseyle benim yanıma geldi. Benim elimi öpmeye geldi galiba' diye ama merak etmesin gerekirse onun elini öpmem. Ben el öpmeyi anamdan babamdan öğrendim, terbiyeden yaptım. Ama sen kalkıp bunu bir medya malzemesi yapıyorsan, o kendisinin İstanbul'un büyüsüne kapıldığının bir resmidir. Yani ezikliğinin belirtisidir. Hiç kusura bakmasın. Gerekirse elini de öpmeyiz bundan sonra.' ifadelerini kullandı.

Ümit Özat'tan Şenol Güneş'e sert sözler

'BUNU KALDIRAMIYOR'

Güneş'in hayatında hiç şampiyonluğunun olmadıığını kaydeden Ümit Özat, 'Bu yaştan sonra belki 2 sene üst üste şampiyon olacak. Bunu kaldıramıyor olabilir. Kolay değil 70 yaşında İstanbul'a gelmek. 70 yaşında üst üste 2. kez şampiyon olacak hoş değil bunlar. Bütün Türkiye, Şenol Güneş'in şivesiyle, giyimiyle, saçıyla dalga geçerken ben sahip çıktım. Şimdi aynı hatayı sen yapıyorsun Şenol Güneş. Ne farkın kaldı diğerlerinden?' diye sordu.

ŞENOL HOCA NE DEMİŞTİ?

Şenol Güneş, karşılaşmanın ilk yarısında Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat ile yaşadığı tartışma konusunda, 'Maçın bitiminde çıkmıştı ama tebrik ediyorum. İyi takım yapmış, başarılı olmasını diliyorum. İyi deplase oluyor. Deplase olmayı seviyor. Benim de itirazlarım oluyor. Bir alandan öbür alana gidiyor. Kaleci kendi ceza alanından çıkarsa kart görür. Fiziğine rağmen bizim alanımıza geldi. Yine elimi öpmeye gelmiştir.' değerlendirmesinde bulundu.