Oyuncular Küçük Mücadele Büyük

Konak Belediyesi’nin büyük ilgi gören İlkokullar Arası 23 Nisan Futbol Turnuvası’nda finale kalan takımlar belli oldu. Kızlı, erkekli takımların ter döktüğü turnuvanın finalinde kızlarda Başöğretmen İlkokulu ile Kocatepe Mehmet-Lütfiye Dönmez İlkokulu, erkeklerde ise Barbaros Hayrettin İlkokulu ile Gazi Osman Paşa İlkokulu şampiyonluk için mücadele edecek. Final maçları 7 Nisan’da oynanacak.



Konak Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği İlkokullar Arası 23 Nisan Futbol Turnuvası’na Konak sınırları içinde eğitim veren ilkokullardan toplam 720 öğrenci katıldı.

Konak Belediyesi’nin Toros ve Güneşli spor merkezlerinde oynanan maçlarda 28 kız ve 30 erkek futbol takımı yeşil sahada mücadele etti.



Kıran kırana mücadele

Konak Belediyesi’nin armağan ettiği formalarla sahaya çıkan minik futbolcular, finale kalabilmek için terk döktü. Oynadıkları futbolla alkış alan miniklerin büyük çekişmeye sahne olan mücadeleleri görülmeye değerdi. Rekabetin yanı sıra sportmenliğin de ön planda olduğu turnuvada rakiplerini bir bir eleyen takımlar finale kaldı. Zevkli geçen maçlar sonunda turnuvanın erkekler kategorisinde Barbaros Hayrettin İlkokulu ile Gazi Osman Paşa İlkokulu adını finale yazdırdı.

Final maçı 7 Nisan’da

Konak Belediyesi’nin Toros ve Güneşli Spor merkezlerindeki sahalarda oynanan maçlar sonunda kızlar kategorisinde ise finale kalan takımlar Başöğretmen İlkokulu ile Kocatepe Mehmet-Lütfiye Dönmez İlkokulu oldu. Büyük ilgi gören turnuvanın final maçı 7 Nisan Cuma günü oynanacak. Kazanan takımlar şampiyonluk kupalarını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenecek törende alacak. Ayrıca tüm katılımcı futbolculara turnuva anısına madalya verilecek.

Kaynak: İHA