Hentbol Açıklaması Erkekler Süper Ligi

Amasya Taşova YİBO antrenörü Bakır: 'Hafta içinde yaptığımız tüm çalışmaları oyuncularımız maçta sahaya yansıttı ve bunun için tüm sporcularımı kutluyorum' Göztepe antrenörü Öztürk: 'Biz şu an üst sıralarda Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyoruz. Bir mağlubiyet her şeyin sonu değil'

Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Amasya Taşova YİBO antrenörü Muhammet Bakır, 'Hafta içinde yaptığımız tüm çalışmaları oyuncularımız maçta sahaya yansıttı ve bunun için tüm sporcularımı kutluyorum.' dedi.

Bakır, ligin 23. haftasında Amasya Taşova YİBO'nun, sahasında Göztepe'yi 29-25 yendiği maçın ardından AA muhabirine yatığı değerlendirmede, sahadan istedikleri sonucu alarak ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Göztepe'nin Avrupa kupalarını hedefleyen bir takım olduğuna işaret eden Bakır, 'Böyle kritik bir maçın zor atmosferde geçeceğini biliyorduk. Göztepe iyi bir takım Avrupa kupalarını hedefleyen bir ekip. Biz ise ligde kalma adına her maçımızın final niteliğinde olacağı bilinci ile maça çıktık. Hafta içinde yaptığımız çalışmalarda iyi çalıştık iyi hazırlandık. Hafta içinde yaptığımız tüm çalışmaları oyuncularımız maçta sahaya yansıttı ve bunun için tüm sporcularımı kutluyorum. Maç beklediğimiz gibi çok zor ve sert geçti. Sahadan istediğimiz sonucu alarak ayrıldığımız için mutluyuz.' diye konuştu.

- Göztepe Cephesi

Göztepe antrenörü Adnan Öztürk de takım olarak maçta kötü oynadıklarını ifade etti.

'Takım olarak maça kötü başladık. Bugün hücumda, savunmada ve kalede her bölgede kötü idik.' diyen Öztürk, şu değerlendirmede bulundu:

'Maç sahada kazanılır. Biz şu an üst sıralarda Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veriyoruz. Bir mağlubiyet her şeyin sonu değil. Şu an üç maçımız kaldı. Takımı tekrar toparlayıp kalan bu üç maçtan başarılı çıkıp Avrupa hedefimize ulaşmak istiyoruz. Maçta çok kötü oynadık. İlk devre attığımız atışlar çok kötü idi. Pozisyon zenginliği yaratamadık. Bir de savunma kaleci işbirliğini yapamayınca maç bizim açımızdan kötü oldu.Rakibimizi kutluyorum, onlar şu an zor bir süreçten geçiyorlar. Maçın önemini bizden daha iyi kavradılar demek ki. Bizim maçın konsantrasyonunu daha iyi kavramamız gerekiyor.'

Kaynak: AA