Burhaniye Sanayi Sporda Dışarıdan Transfere Son

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Süper Amatör Ligin başarılı takımlarından Cumhuriyet Mahallesi Sanayi Sporun altyapı çalıştırıcılığına Erdoğan Gazioğlu ve Ercan Tunç getirildi. Yaklaşık bir aydan bu yana altyapıyı çalıştıran Gazioğlu ve Tunç, başarı sağlarken, bundan böyle dışarıdan transfer yapılmayacağını kaydetti.

Balıkesir Amatör Liginin başarılı ekiplerinden Sanayi Sporda, 50 yıllık arkadaş olan eski sporculardan Erdoğan Gazioğlu ve Ercan Tunç, altyapı çalıştırıcılığına getirildi.

Yaklaşık bir aydan bu yana U13’den U19’a kadar olan gençleri çalıştıran Erdoğan Gazioğlu ve Ercan Tunç, kısa zamanda büyük mesafe kat etti. Çalışmaların çok iyi gittiğini anlatan Erdoğan Gazioğlu, ”50 yıl önce Ercan Tunç ile birlikte top koşturduk. Şimdi ise burada Sanayi Sporlu gençlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bir ay içinde epeyce bir mesafe aldık. Önümüzdeki aylarda yaz okulu açmak istiyoruz. Seneye daha iyi bir ekip olacağız. Bize belediyemizde destek olmaktadır. Belediye Spora da başarı diliyoruz” dedi.

Altyapı için kendilerine yetki verildiğini anlatan Ercan Tunç da,” Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Sanayi Sporun iskeletini kuruyoruz. Gençlerimizden umutluyuz. Önümüzdeki yıl U12,U13 ve U16’larda da liglere katılacağız. İyi bir altyapı kurmayı hedefledik.Sanayi Sporda bundan sonra dışarıdan transfer olmayacak” dedi.

Kaynak: İHA