Süper Amatör Lig

Termespor, 22 Nisan Cumartesi günü Ladik Belediyespor ile playoff maçında karşılaşacak.

Samsun Süper Amatör Lig'i ikinci sırada tamamlayan Termespor, 22 Nisan Cumartesi günü Ladik Belediyespor ile play-off maçında karşılaşacak.

1953 Termeli Taraftarlar Grubu Başkanı Fatih Kambur, bazı kulüp yöneticileri ve taraftar grubu üyeleriyle Terme Belediye Başkanı Şenol Kul'u makamında ziyaret etti.

Başkan Kul, yaptığı açıklamada, taraftarın takımın en büyük gücü olduğunu belirtti.

Kul, 'Şehirle bütünleşen bir takımın ortaya çıkması bizi de mutlu ediyor. Terme'nin takımı olan Termespor'a her zaman olduğu gibi halkımızın desteğini bekliyoruz. Centilmenlik kuralları içerisinde iyi bir maç olacağını ümit ediyorum. Sporun aslı kardeşlik, barış ve dostluktur.' şeklinde konuştu.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda de oynanacak Ladik Belediyespor maçı için hazırlatılan 'Sen de Varmısın' kampanyası için hazırlatılan atkı ve adının yazılı olduğu eşofmanı Kul'a hediye eden Kambur ise, şunları kaydetti:

'Termespor çatısı altında güçlü bir taraftar topluluğu sağlamak istiyoruz. Destek olmak için ve 1953 logolu giysiden isteyenlere bugüne kadar 300 adet dağıttık. 300 adet de dikim aşamasında. İnşallah Ladik Belediyespor'u yenerek BAL Ligi'ne çıkarız.'

Kaynak: AA