Trabzonspor Yenilmezliğini Sürdürmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olacak Trabzonspor, ligin ikinci yarısındaki yenilmezliğini sürdürmek istiyor.

Süper Lig’de yarın 16.00’da deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, 2017 yılında ligde oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alarak başarılı bir performans ortaya koydu. Üst basamaklara doğru tırmanarak Avrupa kupalarına katılmayı hedefleyen Karadeniz ekibi, lige verilen milli aranın ardından komşusu Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçı kazanarak yükselişini sürdürmeyi planlıyor.

Yanal’dan kart uyarısı

Çaykur Rizespor ile oynanacak olan maçta kart cezalısı olmaları nedeniyle Uğur Demirok, Pereira ve Yusuf Yazıcı’dan yararlanamayacak olan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, zorlu maç öncesi sarı kart sınırında bulunan oyuncularına uyarılarda bulundu. Çaykur Rizespor maçı sonrası sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan bordo-mavililerde Onur, Mustafa Akbaş, Aytaç, Rodallega ve N’Doye kart sınırında bulunuyor. Söz konusu oyuncuların yarınki maçta kart görmeleri halinde Beşiktaş maçında forma giyemeyecek olmaları nedeniyle Yanal, oyuncularından dikkatli olmalarını isteyerek gereksiz kart görmemelerini söyledi.

Kaynak: İHA