Samsunspor Teknik Direktörü Özköylü Açıklaması

'Oyuncularımızın çok iyi duruma gelmesi ve hücum anlamında sistemin doğru işlemesi bizi daha fazla rakip kaleye ve sonuca götürüyor'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, oyuncularının çok iyi duruma gelmesi ve hücum anlamında sistemin doğru işlemesinin kendilerini daha fazla rakip kaleye ve sonuca götürdüğünü söyledi.

Özköylü, Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kümede kalma yarışının tüm hızıyla devam ettiğini ve rakiplerinden bazılarının kaybettiğini hatırlattı.

Sahalarında pazartesi günü oynayacakları Balıkesirspor maçına kazanmak için çıkacaklarını aktaran Özköylü, şöyle konuştu.

'Biz sahada kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tabii ki zor bir maç olacak. Rakibimiz ligin en fazla gol atan takımı ve etkili hücum oyuncularına sahip. Ama sonuçta gol de yiyebiliyor. Biz tüm tedbirlerimizi alıp son haftalarda oynadığımız güzel futbolu sahaya yansıtacağız. Takım olarak durumumuz gayet iyi. Sadece hafta içinde küçük bir sıkıntı yaşadık, bu da yönetim tarafından çözülebilecek bir şey. Mutlaka ödemeler konusunda bir gelişme olacaktır. İnşallah iyi oyununu, galibiyet arzusunu Balıkesirspor maçına yansıtıp, kendi sahamızda 3 puanı almak istiyoruz.'

Oyuncuların sisteme alıştığını ve oynadıkları futboldan keyif aldığına dikkati çeken Özköylü, şu ifadeleri kullandı:

'Oyuncularımızın çok iyi duruma gelmesi ve hücum anlamda sistemin doğru işlemesi bizi daha fazla rakip kaleye ve sonuca götürüyor. İnşallah bunu devam ettireceğiz. Biz hem iyi futbol oynamaya hem de kazanmaya çalışıyoruz. Futbolu çirkinleştirmiyoruz. Bizim gibi sadece sonuca ihtiyacı olan takımlar bizim gibi iyi futbol oynamıyor. Umarım bunu devam ettiririz.'

Öte yandan Samsunspor, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Özköylü yönetiminde kültür fizik hareketleri yapan kırmızı-beyazlı oyuncular daha sonra taktiksel çalışma gerçekleştirdi.

Antrenmana Ahmet Burak Solakel katılmadı.

Kaynak: AA