Okyanus Su Sporları Kulübü Sporcularından Başkan Eşkinat'a Ziyaret

Tekirdağ Okyanus Su Sporları Kulübü Başkanı ve Antrenörü Sertan Aydın, başarılı sporcuları ile Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu tarafından Çanakkale’de gerçekleştirilen Serbest Dalış İndoor Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası’nda Tekirdağ’ı temsil edip Açık Yaş Erkekler kategorisinde üçüncülük kazanan Sertan Aydın başarısını Başkan Eşkinat ile paylaşırken, Tekirdağ’ı temsil etmenin gururunu yaşadığını ifade etti.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner’in de bulunduğu ziyarette konuşan Belediye Başkanı Eşkinat, Sertan Aydın ve ekibini başarılarından dolayı kutladı. Başkan Eşkinat, “Şehrimizin adını gerek ulusal, gerekse uluslararası platformda başarıyla duyuran tüm sporcularımızla gurur duyuyoruz. Süleymanpaşa Belediyesi olarak da imkanlarımız doğrultusunda başarılı sporcularımıza gereken desteği vermeye çalışıyoruz. Bir deniz şehri olan Süleymanpaşa’da su sporlarında gerek spor çeşitlerinin artması, gerekse yakalanan başarı bizleri mutlu ediyor. Tekirdağ Okyanus Su Sporları Kulübü Başkanı ve Antrenörü Sertan Aydın ve ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA