Niğde Belediyespor, Hatayspor İle Karşılaşacak

Türkiye Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Niğde Belediyespor yarın oynayacakları Hatayspor’u yenerek Play-Off iddiasını sürdürmek istiyor.

Teknik Direktör Eser Kardeşler, Hatayspor’un da Play-Off’a oynayan bir takım olduğunu belirterek: “Yarın kazanmak istiyoruz” dedi.

Sezon başında yaptıkları planın üzerinde olduklarını ifade eden Kardeşler: “Yarın ki maça ilk hedef olarak bakıyoruz ama ligi bir bütün olarak düşündüğümüzde 9 tane final maçımız var. Bu 9 tane final maçının 9’undan da puan ve puanlarla ayrılmak istiyoruz. Hatay derli toplu sezon başından beri bir istikrarı olan direk bizim takımımız Play-Off için oynayan bir takım. Kazanmak istiyoruz. Ankara Gücü maçını da kazanmak istiyorduk ama duran bir toptan gol yedik ve bunun üstesinden gelemedik. 23 tane oyuncumuz var 23’ü de yarınki maça hazır” dedi.

Her Daim Bizi Destekleyen Taraftarımız Var

Süper ligdeki bazı takımlardan daha fazla seyircileri olduğunu belirten Kardeşler: “Aydın maçına kadar bizim sadece seyircimiz vardı. Aydın maçından sonra ufak tefek olaylardan sonra inanılmaz bir taraftar kitlesine sahip olduk. Her daim bizi destekleyen içeride dışarıda yada sonuna kadar destekleyen taraftarımız var. Şehir olarak taraftar olarak ve takım olarak biz sanki play off her şeyimizle hazırız gibiyiz. İnşallah bunun neticesinde de sezon sonunda play off olarak taçlandırıp bu şehre bunu armağan etmek istiyoruz. Taraftar bizim için çok büyük bir güç. Süper ligdeki bazı takımlardan daha fazla seyircimiz var. Bunlarla gurur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA