ERGİM'den Gençlere Destek

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM), Atatürk Üniversitesi’nde Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen voleybol turnuvalarına katılacak olan Hukuk Fakültesi voleybol takımına sponsor oldu. ERGİM, sporcu hukuk öğrencilere spor kıyafetlerinden, yeme içmelerine kadar birçok alanda destek sağlayacak.

ERGİM’in sponsor olduğu Hukuk Fakültesi voleybol takımının ERGİM logolu forması çıkarken, takım antrenörü Samet Aydın, ERGİM’e yapmış olduğu destekten ötürü teşekkür etti. Atatürk Üniversitesi’nde göre yaptığını kaydeden Aydın, ayrıca fakültenin voleybol takımının antrenörlüğünü yaptığını söyledi.

Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlen voleybol turnuvalarında şampiyon olan takımın, üniversiteyi şehir dışında temsil ettiğini dile getiren Aydın, bundan önce iki kez voleybol turnuvalarına katıldıklarını, her ikisinde de final müsabakasında kaybettiklerini belirtti.

Bu yıl üçüncü kez katılacaklarını ifade eden Aydın, “Hedefimiz şampiyon olmak ve Atatürk Üniversitesi’ni dışarıda temsil etmek. Sporcularımızın hepsi Hukuk Fakültesi öğrencisi. Bu anlamda bize destek olan Erzurum Genç İş Adamları Meclisi Yönetim Kurluna ve Başkan Kağan Alparslan Çakır’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gençlere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade eden ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, spor faaliyetlerinin özendirilmesi ve yaygınlaşması için çalışmalar yürüteceklerini belirtti.

ERGİM’in kuruluş amaçlarından bir tanesinin gençlere yardımcı olmak olduğunu söyleyen Çakır, “Bu doğrultuda çalışmalarımız ve desteklerimiz devam ediyor. Bu anlamda Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi voleybol takımına sponsor olduk. Spor kıyafetleri ve diğer giderleri için yardımcı olacağız. İnşallah hak edenin şampiyon olacağı bir turnuva olur. Atatürk Üniversitesini dışarıda temsil edecek takımın belirlenmesi anlamında önemli bir organizasyon olarak görüyoruz. Her takıma başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA