Barcelona destan yazdı

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Barcelona tarihi bir geri dönüşe imza atarak çeyrek finale adını yazdırdı.

Barcelona destan yazdı
Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Barcelona ilk maçta 4-0 yenildiği PSG'yi Camp Nou'da ağırladı. Dev maçı Türk asıllı Alman hakem Deniz Aytekin yönetti.

BARCELONA FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Turu geçmek için 5 farklı galibiyete ihtiyacı olan Barcelona maça çok hızlı başladı. İspanyol temsilcisi henüz 3. dakikada Uruguaylı golcüsü Luis Suarez ile öne geçti.

Barcelona destan yazdı

Erken gelen golle çeyrek final için inancı artan Barcelonalı oyuncular oyunun kontrolünü tamamen eline aldılar. PSG'yi kendi sahasına hapseden Barça ikinci yarının son bölümünde farkı 2'ye çıkaran golü de buldu.

40. dakikada savunmanın arkasına sarkan Iniesta'nın içeri çevirdiği topta Kurzawa'nın ters vuruşu PSG ağlarına gitti. Bu golle Barcelona ilk yarıyı PSG karşısında 2-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARININ BAŞINDA MESSİ SAHNE ALDI

İlk yarının son bölümünde gol bulan Barcelona ikinci yarıya da golle başladı. Karşılaşmanın 49. dakikasında Neymar'ın ceza sahasında Meunier tarafından düşürülmesiyle Barcelona penaltı kazandı.

Barcelona destan yazdı

Topun başına geçen Arjantinli yıldız Messi skoru 3-0'a getiren golü attı.

PSG'NİN GOLÜ CAVANİ'DEN

Skoru 3-0 getiren Barcelona gol ararken şok bir golle yıkıldı. Neymar'ı düşürerek penaltıya sebebiyet veren Meunier'i 62. dakikada ceza sahasında indirdiği topu Cavani düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi ve durumu 3-1'e getirdi.

Barcelona destan yazdı

BARCELONA'DAN MUCİZE GERİ DÖNÜŞ

Maçın son bölümünde Barcelona mucizeye çok yaklaştı. Tur için 6-1'lik galibiyete ihtiyacı olan Katalan ekibi 88. dakikada serbest vuruş ve 90. dakikada penaltıdan Neymar'ın attığı gollerle skor 5-1'e geldi.

Barcelona destan yazdı

Karşılaşmanın uzatma bölümünde ceza sahasına çıkarılan topta Roberto son dokunuşu yaptı ve skoru 6-1'e getirdi. Bu sonuçla Barcelona mucize bir geri dönüşle PSG'yi eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı.