Bakan Çavuşoğlu, Kuşadası Standını Ziyaret Etti

Ege Bölgesi ve Kuşadası’nın en önemli turistik tesisleri arasında yer alan Kuşadası Pine Bay Holiday Resort Hotel, bu yıl hayata geçirdiği Yaz Okulu Spor Akademisi için tanıtım atağı başlattı.

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen dünyanın en önemli turizm fuarı ITB Berlin’de açılan stantta yaz spor Akademisi’nin tanıtımı eski milli futbolcu Ümit Karan yapıyor. Fuarı gezen futbol tutkunları bir anda Ümit Karan’ı karşılarında görünce fotoğraf çektirme yarışına giriyor.

ITB Berlin Turizm fuarının açılışına katılan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da Pine Bay Holiday Resort standını ziyaret ederek, otel genel müdürü Tafil Gürbüzbildik ile sezon değerlendirmesi yaptı ardından, Ümit Karan ile keyfli futbol sohbeti gerçekleştirdi.

Pine Bay Tatil Holiday Resort Genel Müdürü Tafil Gürbüzbildik, bu yıl tatil konseptinin yanı sıra, Spor Akademisi ile de sporseverlere hizmet vereceklerini belirterek, ‘’Pine Bay Spor Akademisi futbol bölümü için eski milli futbolcularımızdan Ümit KARAN, Basketbol için ise 2003, 2005, 2007 ve 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası ve 2006 Dünya Basketbol Takımı kadrosu içinde yer alan Fatih Solak ile anlaşma yapıldı. Spor tutkunlarına değişik branşlarda sürpriz isimlerle hizmet vereceğiz. Tanıtıma ITB Fuarında Ümit Karan ile başladık’’ dedi.

Kaynak: İHA